Je bekijkt de reis...

a
A
24 september 2015 13:08 | Door: frans de jong
Fons,
Het zit er dus bijna op. Nog even kijken aan het einde en dan vlug weer naar je vrouwtje.
Geweldige klus geklaard.
Groetjes Tineke en Frans
24 september 2015 16:07 | Door: Annekevanthoff
Hoi Fons,Mooi om te lezen dat je het wel hebt kunnen afmaken.Het is toch al prachtig dat je Finisterre (in de zon) met een geweldig uitzicht eindelijk hebt bereikt.Na alles wat jullie ook samen hebben beleeft en nu alleen op de berg.Dan komt de emotie en gevoel van fijn ik heb het gered.Met alle pijntjes en natuurlijk de kontacten zijn mooie ervaringen.Geniet er nog even van.
Vanuit een regenachtig Nederland wens ik je een spoedige reis.
Lieven groeten Gerard en Anneke.
24 september 2015 17:31 | Door: Henk
Hallo Fons en Hennie
Zo die reis zit er weer bijna op.Ik weet zeker dat Hennie Ook weer heel blij is als ze je weer ziet.
Deze keer waren er wel meer problemen door je blaren die je op liep , maar je hebt het weer gehaald Fons
en ik vind het heel mooi dat je het toch maar weer geklaard hebt .
Fons VAn HARTE GEFELICITEERD MET dit succes..
Hennie ,jij bent ook weer blij dat hij toch weer HEELHUIDS is thuisgekomen.
Tot ziens in Egmond ( als je weer gaat oefenen voor de volgende keer )
of in Heerhugowaard.
HENK
24 september 2015 20:38 | Door: Hans en Tineke
Wat een geweldige presatatie heb je geleverd Fons gefeliciteerd met het behalen van je bestemming en wat mooi de emotie die dan komt en die je fijn al is het afstand kan delen met je grote liefde Hennie. Ik ben trots op je en vind het heel bijzonder wat je voor een groot deel samen met Hennie en een laatste deel alleen per voet bereikt heb.
We spreken elkaar snel in Heerhugowaard. Voor straks een hele goeie reis en thuiskomst toegewenst. Veel liefs van ons.
24 september 2015 22:15 | Door: Hans en Janny
Het is mooi zo Fons. Je hebt het einde van de wereld gezien.
Soms moet je verstand je gevoel overwinnen. Wel thuis en tot ziens uit Sicilie